Kamp - referat 2007 Avd. SYD                                    Sist oppdatert: 09. 10 2007

Kampene er kommenter og analysert av Morten.                      (* = Mål )

Neste kamp 12.10.2007 Tide - Rieber kl 19:30

03.10.2007 Tide-Tidende kl. 20:30  Denne gang ville vi prøve å revansjere oss for fjoråres tap mot Tidende. Tidende var gode, men vi spilte en brukbar kamp. Kampen bølget frem og tilbake, men hele tiden med oss i føresetet. Kampen endte 5-3, etter noe svakt forsvarspill av oss. Leif stod godt mål, bak et forsvar som hadde liten kontroll. Midtbanen jobbet bra, men organiseringen var svak. Men vi var "giftige" i angrep, og Tidende slet... Lag: (2-3-1) Leif Klakegg, Tore Møldrup - Rune Johannessen, Rune Haga - Morten Meyer- Bjarte Bødtker***, Øyvind Ytre-Arne*. Innbyttere: Jan Harald Bakkejord og Geir Skogvang

"Dagens": To innbyttere ! Tilskuere: 0

26.09.2007 Tide - Statoil  kl. 19:30   Denne gang møtte vi Statoil. Statoil var gode, men vi spilte en svært god kamp. Kampen bølget frem og tilbake og til slutt scoret Statoil en gang. Det var nesten den eneste sjansen Statoil hadde. Kampen endte 1-0, men vi var fullt på høyde med motstanderen.  Øyvind stod tok det lille som kom mot mål, bak et forsvar som hadde forbausende god kontroll. Midtbanen jobbet bra, men vi slet med å lage mål.  Lag: (2-3-1) Øyvind Ytre Arne, Morten Meyer - Rune Haga, Nils Eide - Gustav Øen- Geir Skogvang, Bjarte Bødtker. Innbytter: Tore Møldrup

"Dagens": To gule kort!. Det har vel ikke hendt tidligere i  en kamp noen gang? Tilskuere: 0

14-16.09.2007 Pers cup: les her

10.09.2007 Gaia/Tide - Vesta  1-0    Denne gang møtte vi bunnlaget. I hele kampen overkjørte vi Vesta. Angrep på angrep rullet mot Vesta sitt mål. Men vi slet med å score. Til slutt banket Jan Harald inn vinnermålet.  Vi  vant et høyst fortjent seier. Leif stod tok det lille som kom mot mål, bak et forsvar som hadde god kontroll. Midtbanen jobbet bra, men vi slet med å lage mål.  Lag: (3-2-1) Leif Klakegg, Rune Johannessen - Morten Meyer - Rune Haga , Jan Harald Bakkejord*- Gustav Øen- Geir Skogvang, . Innbytter: Øyvind Ytre Arne

"Dagens": Vi holdt nullen - ingen baklengs !. Tilskuere: Hilde Modahl m/datter

03.09.2007 Gaia/Tide - Ankeret  4-1     Kampreferat kommer senere

Tilskuere: 0

27.08.2007 Gaia/Tide - Politiet  3-4     Kampreferat kommer senere

12.06.2007 Gaia/Tide - Bon Apetit  1-5    Vi stilte med vårt mest rutinerte lag. Denne gang møtte vi en unge og velspillende motstandere. I første omgang Vi ble "overkjørt" i første omgang og vi lå tidlige under 0-1.  At resultatet holdt seg til pause var ikke annet enn et under.. 4 skudd smalt i stolpen i tillegg til flere andre store sjanser. I annen omgang fikk motstanderne bedre uttelling og scoret vi 4 ganger, før Bjarte reduserte på en kontring. Vi kunne scoret flere på kontringene våre, og moen av baklengsmålene hadde vært unngått med litt innsats.  Men Bon Apetit vant et høyst fortjent seier. Leif stod tidvis glitrende i mål, bak et forsvar som hadde en vanskelig jobb. Midtbanen jobbet bra, mens Bjarte jobbet ensom  i angrep.  Lag: (3-2-1) Leif Klakegg, Rune Johannessen - Trond Lidsheim - Tore Møldrup, Morten Meyer - Geir Skogvang,  Bjarte Bødtker*. Innbyttere: Øyvind Ytre Arne og Rune Haga

"Dagens": Leifs "feber redninger" i første omgang. Tilskuere: 0

4.06.2007 Gaia/Tide - Bredbåndsalliansen  5-1    Vi stilte med 4 "nye" spillere. Denne gang møtte atter en gang vennskapslaget Bredbåndsalliansen. I første omgang bølget det frem og tilbake og Bredbåndsalliansen tok tidlig ledelsen 1-0.  Kort tid etter stod det 1-1 etter mål av debutanten vår Jan Harald før Bjarte scoret 2-1.  I annen omgang overtok vi fullstendig og scoret vi 3 ganger til ved Bjarte. Vi kunne og burde scoret flere på kontringene våre, og baklengsmålene hadde vært unngått med litt innsats.  Seieren var høyst fortjent og vi var fornøyde med oss selv etter kampen. Rune stod trygt i mål, i et forsvar med full kontroll var Rune Haga god. Midtbanen jobbet bra med ekstra pluss til Thomas, Gustav og Jan Harald, mens Bjarte var en trussel i angrep.  Lag: (2-2-2) Øyvind Ytre Arne,  Helge Hansen - Rune Haga, Morten Meyer - Gustav Øren - Thomas Nesse,  Bjarte Bødtker**** - .  Innbytter:  Rune Johannessen, Jan Harald Bakkefjord*

"Dagens": Jan Harald debutere med scoring. Tilskuere: 0

14.05.2007 Gaia/Tide - DNB Nor  7-4    Vi stilte med samme lag som sist (minus Geir som var syk). Denne gang møtte vi et lag som var på høyde med oss aldersmessig. I første omgang var det jevnt.  DNB tok tidlig ledelsen 1-0.  Kort tid etter stod det 1-1 etter et langskrudd av Trond i hans kamp nr. 500 DNB Nor tok raskt ledelsen igjen, før Bjarte scoret 2 ganger.  I starten av annen omgang la vi oss bak på banen og lot DNB Nor presse høyt på banen, mens vi sparte på kreftene. Midtveis scoret vi 3 ganger  ved Bjarte, Rune og Rune Haga, før vi slappet av og lot DNB Nor score to ganger. Kampen ble avsluttet med nok et mål av Bjarte. Vi kunne og burde scoret flere på kontringene våre, og alle baklengsmålene våre hadde vært unngått med litt innsats.  Seieren var høyst fortjent og vi var fornøyde med oss selv etter kampen. Leif stod trygt i mål, i et tidvis solid forsvar var Trond og Rune Haga gode. Midtbanen jobbet etter beste evne med ekstra pluss til Rune, mens Bjarte jobbet godt i både angrep og på midtbanen.  Lag: (3-1-2)  Leif Klakegg, Rune Johannessen* - Trond Lidsheim*- Tore Møldrup, Morten Meyer, Bjarte Bødtker**** - Øyvind Ytre Arne.  Innbytter:  Rune Haga*

"Dagens": Runes kontrollerte lobb til 4-2. Tilskuere: 0

Neste kamp: 04.06.2007 Gaia/Tide - Bredbåndsalliansen  kl. 19:30

Referat fra tidligere kamper følger under:

18.04.2007 Gaia/Tide - Teateret  4-2    Vi møtte som vanlig med et meget rutinert lag. Teateret stilte med et atskillig yngre og mer veltrent lag. I de første 10 minuttene ble vi overkjørt.  Likevel tok vi ledelsen på en kontring.  Men kort tid etter stod det 1-1.  Kampen jevnet seg ut resten av omgangen, og dermed ledet vi plutselig 4-1 etter scoringer av Bjarte(3) og Geir. Vi hadde da vært "dødelig" effektive.  I annen omgang la vi oss bak på banen og lot Teateret presse høyere på banen, mens vi sparte på kreftene. Teateret hadde en rekke store sjanser, men takket være innsats, flaks og litt dyktighet, reduserte de kun en gang. Vi kunne og burde scoret på kontringene våre.  Resultatet 4-2 var ikke helt fortjent og vi var fornøyde med oss selv etter kampen.  Seier både til oss og Brann denne uken. Leif stod trygt i mål, i et overraskende kompakt forsvar var Trond god, midtbanen jobbet etter beste evne, og Bjarte var et angrep alene på topp.  Lag: (3-2-1)  Leif Klakegg, Rune Johannessen - Trond Lidsheim- Tore Møldrup, Øyvind Ytre Arne - Rune Haga, Bjarte Bødtker***,  Innbyttere:  Geir Skogvang* og Morten Meyer

"Dagens": Geirs langskudd i "vinkelen".   Tilskuere: 0